CANOVELLES BC 69-30 MAS DE ST LLEI-CBVV

Tenim un problema i és que comencem els partits adormits i ens costa 3 ó 4 períodes posar-nos de veritat tots a tope, i a vegades no és cosa de marcador però si de ritme i intensitat. I aquest dissabte ens va passar el mateix, tot i parlar-ho durant la setmana i recordar-ho abans del partit, però aquest cop vam tenir la sort de que quan vam despertar encara no era massa tard i vam poder rematar el partit amb bons 6è i 7è períodes.

Ofensivament, tal i com he dit vam tenir un inici difícil, amb massa bot que ens costen boles perdudes i amb masses passes precipitats que no sabem on passem. Això ho vam anar millorant al llarg del partit, amb més paciència en atac, tot i que vam continuar tenint situacions d’emborratxar-nos massa de la bola. Ens va costar bastant treballar el passar i tallar, però també ho vam millorar al llarg del partit, i al final es van veure algunes cosetes i inclòs vam jugar amb les cantonades.
En defensa, el mateix que en atac, un inici amb problemes, especialment en el 1×1 i amb molta necessitat d’ajudes que ens deixaven en desavantatges. Tal i com va anar passant el partit vam pujar la intensitat, vam controlar millor cadascú el seu jugador i les ajudes que vam haver de fer van ser poques i recuperant ràpid.
Aquesta lliga és difícil, però estic convençuda que si aconseguim entrar als partits des del primer minut, aconseguirem competir-los i lluitar-los tots fins el final.
Seguirem treballant per seguir millorant.
Parcials: 6-8 / 13-6 (19-14) / 6-4 (25-18) / 6-4 (31-22) / 4-4 (35-26) / 13-2 (48-28) / 17-0 (65-28) / 4-2 (69-30).

You may also like...