CANOVELLES BC 68-91 SANT GERVASI

Tornem a arribar al partit amb 8 jugadors, sense canvis, havent de jugar tots molts minuts i afegint malalties, senzillament, no vam arribar, ens va matar l’esgotament.

Vam tenir molts problemes per pujar la bola amb bot ja que la seva defensa era molt intensa i amb moltes mans, i per sort o per desgràcia, no estem acostumats  que ens pressionin tant. Això ho vam millorar una mica quant vam començar a passar el camps amb menys bot i més passes. També tenim problemes en aquest aspecte, ens traiem la bola de sobre molts cops despresa i corrents i sense mirar on.
Vam còrrer poc el contraatac i vam fallar bastant sota cistella. En estàtic, massa indecisió, parant el moviment de la bola, el vam basar molt més en l’1×1 i no tant en l’atac col·lectiu i el passar i tallar, també potser degut a que ells es tancaven bastant i no ens permetien rebre en talls.
Vam continuar amb problemes amb la defensa del NO PASSA (1×1), que ho mig amaguem amb l’ajuda del TANCO. Vam millorar el no aixecar els peus en defensa i sortir a puntejar sense saltar. I ens va tornar a fallar la càrrega del rebot, inexistent especialment l’ofensiu.
En resum, vam estar tous tant en atac com en defensa. Espero que hagin descansat aquest cap de setmana i tornem a recuperar forces i energies per aquesta nova setmana.
Seguirem treballant per seguir millorant.
Parcials:  7-12 / 6-10 (13-22) / 4-12 (17-34) / 9-7 (26-41) / 10-11 (36-52) / 13-9 (49-61) / 8-14 (57-75) / 11-13 (68-88) I resulta que ens han posat 3 punts de més en contra… ¬¬