Canovelles BC 55-75 CB Sant Pere Terrassa B

Parciales 9-21, 8-18, 19-20, 19-16.

Primer partit i primera derrota pel nostre sènior masculí. Els primers minuts de partit van transcórrer amb intercanvi de cistelles fins arribar al 9-13 (minut 7). A partir d’aquí el ritme defensiu dels nostres va baixar notablement i es va arribar a la finalització del 1er període amb un parcial en contra de 0-8.
Al segon quart el Canovelles va ser inexistent, poc ritme en atac i poca intensitat en defensa. Amb només 4 cistelles en joc es va arribar a la mitja part amb el 17-39 a l’electrònic.

A la sortida del vestidor no va millorar la situació, però després d’un parcial en contra de 0-11 els nostres van entrar dintre del partit, gràcies al canvi a defensa zonal i la bona actitud, aconseguint un parcial de 19-9 als últims 4 minuts del 3er quart.
La millora de les sensacions al partit i a la categoria es va plasmar finalment al darrer període, augmentant definitivament el ritme defensiu i arribant a guanyar l’últim parcial per 3 punts.

La nova categoria és exigent i l’equip s’ha d’adaptar al nou ritme de joc per a poder competir els partits. El camí és el correcte i s’ha de seguir treballant per a què arribi la primera victòria a 3a catalana.

El proper diumenge el sènior jugarà a Castellar del Vallès a les 19h.