C.B. Castellar B 69-60 Canovelles B.C.

Parcials 24-10, 18-16; 18-13, 9-21

Segon partit del sènior groc i derrota a la pista del CB Castellar B.
L’inici del partit va estar marcat pel poc ritme ofensiu i defensiu fins arribar al primer temps mort amb un parcial de 13-4 (minut 4). Una petita reacció amb un 0-4 es va tallar amb l’allau de joc del Castellar arribant al 24-10 final.

A partir d’aquí les forces es van igualar desenvolupant-se el 2on quart amb intercanvi de cistelles i millors sensacions arribant amb un -16 a la mitja part.
La represa va anar molt millor pel nostre sènior, que amb un 5-12 es va apropar al marcador fins al 47-38 (minut 26). Un seguit d’errors en atac va propiciar un dolorós parcial de 13-1 que portava el partit a una difícil situació al minut 30 amb el 60-39.
L’últim quart la defensa del Canovelles va pujar molt el ritme i es va assolir un últim parcial de 9-21 amb molt millors sensacions de joc d’equip tant ofensiu com defensiu.

S’ha de seguir treballant per arribar a competir tots els quarts i arribar amb opcions reals de guanyar amb final ajustat.

Proper partit dissabte a les 19:30h a Canovelles contra el CB Matadepera.