CANOVELLES BC 55 – 50 CB PREMIÀ DE DALT A

Aquesta vint-i-unena jornada de lliga la vam disputar contra un gran rival, capalt en la classificació i que ens havia vençut a la primera volta.

El partit va començar amb molt bones sensacions per part nostre. Les nostres defenses canviants ens van ajudar a crear confusió al rival i recuperar moltes boles. Aconseguíem córrer, però a la hora de la veritat, no finalitzàvem correctament i no aconseguíem desempallegar-nos al marcador. Vam arribar a la meitat del primer període amb un resultat 10-6, però amb sensacions molt bones. Els següents cinc minuts van ser més caòtics, amb errades greus en defensa per part nostre que el rival ens va saber castigar, terminant el quart 14-13.

Un triple i una cistella per part seva els posava per davant al marcador per primera vegada al partit. Nosaltres no acabàvem de recuperar el ritme i vam estar dos minuts sense anotar de camp. Un triple nostre al minut 3 ens posava de nou per sobre. Nosaltres no aconseguíem córrer còmodament com al inici del partit i vam acabar confiant massa en els tirs exteriors. Cap a meitat del període, el rival ens va plantejar una defensa zonal 2-3 que vam saber atacar molt bé, sense pràcticament bot i trobant situacions d’avantatge clar que ens va servir per fer un parcial final de 9-4 que deixava el marcador 28-24 per al descans.

Fins el moment, vam estar aguantant bastant bé en defensa, en especial amb una gran defensa individual. En atac però, no vam aconseguir trobar situacions cómodes, a excepció de quan jugàvem contra la zona.

El tercer període te dues vessants. Va començar amb un rival molt endollat que ens va fer un parcial de 2-7 en cinc minuts que ens tornava a deixar 1 punt per sota a l’electrònic. Va caldre reorganitzar-nos i canviar l’estratègia defensiva per apretar la individual, defensa en la que ens sentim més còmodes. En els següents cinc minuts vam retorar el parcial amb un 12-3, fruit de dos triples i un 2+1 que ens va deixar amb la màxima diferència al final del quart: +9.

Però fet el treball, ens tornem a relaxar. No anotem res a l’últim període fins un tir lliure al minut tres, per encaixar, a continuació, un 12-2 que empataba el partit. La situació era semblant a l’ínici del partit, amb sensacions correctes però sense aconseguir anotar de forma clar. De fet, no és fins al minut 8 que vam anotar la nostra primera cistella de camp. Per sort, vam saber jugar uns bons minuts finals amb cap que ens van permetre retornar un petit parcial de 9-4 que acabava decantant el partit cap al costat local.

Una setmana més ens vam emportar una victòria sense acabar de donar el nostre 100% a cap moment del partit.

Parcials: 1er(14-13), 2on(14-11), 3er(15-10) i 4rt(12-16)