CANOVELLES Bc 50-42 DIAGONAL MAR – FRONT MARITIM

Aquesta jornada de diumenge a la tarda, ens visitava el Diagonal Mar, on tot hi haver començat la segona volta, era el nostre primer partit contra elles. Un rival que el trobem a la part alta de la classificació.

Les nostres noies van tenir un inici de partit força bo, treballant conceptes. La nostra defensa no va ser la nostra millor cara, però amb això no vàrem tenir gaires problemes a l’hora de frenar el seu percentatge d’atac. Arribant així al final del primer quart amb un avantatge de 15-8, al nostre favor.

Al arrancar el segon quart, les noies del Canovelles Bc, es van col·lapsar en atac fallant llançaments clars, a causa d’això el nostre rendiment anava decaient, fent que la nostra intensitat en defensa era molt fluixa. L’equip rival va tenir un gran encert en llançaments a cistella i fent que es fiquessin més al partit. Arribant a la mitja part a un parcial de 21- 24 en favor al Diagonal mar.

A la represa, les nostres noies, tot hi seguir tenint una defensa poc intensa, vàrem aconseguir que l’equip rival no trobes encerts en els seus llançaments. I el nostre atac començava a ser millor, trobant opcions per aconseguir acabar en cistelles. Això va fer possible que les nostres noies acabessin el parcial amb un 15-8, remuntant el marcador a 36-32 a favor.

Al començament del últim quart, vàrem voler augmentar la nostra intensitat en defensa i això va provocar moltes faltes fora de perill a cistella, arribant a bonos molt ràpidament i donant dos tirs al equip visitant.

El Canovelles Bc continuava amb el mateix encert, arribant al final del partit amb un marcador de 50-42, i marxant a casa amb la sensació de no haver treballat al màxim.

Propera Jornada, Bosco Horta vs Canovelles Bc a les 12:30h a barcelona.