BOSCO HORTA 61-58 CANOVELLES Bc

Aquesta jornada ens duia a la pista del Bosco Horta, un equip que ens va visitar a casa i on vàrem guanyar 62-45, amb molt bona feina feta.

El primer quart del partit va començar amb molts dubtes pels dos equips, a les nostres noies els hi va costar molt ficar-se al partit, tenint una defensa molt fluixa i un atac pèssim. Els nostres pocs llançaments costaven d’entrar a cistella. Fent que les noies del Bosco Horta treballes amb més facilitat de lo normal i acabéssim el primer quart amb un marcador de 12-12.

Al inici del segon quart, el Canovelles Bc continuava sense ficar-se al partit, tot hi que intentaven canviar diferents defenses, per intentar aconseguir la nostre dinàmica. Vàrem trobar una mica més d’encert en cistelles, buscant les nostres superioritat físiques sobre el rival. Aquest va fer una molt bona feina pressionant en defensa, això feia que nosaltres ens precipitéssim i perdéssim moltes pilotes. Arribant al final del segon quart amb un parcial de 13- 18, a favor nostre, i marxant al descans amb 5 punts a dalt. 30-25

Al tornar de la mitja part, l’equip rival seguia amb una molt bona pressió, fent que continuéssim perdent pilotes fàcilment, fins al punt de perdre pilotes sense passar el mig camp. Tot i així, l’equip rival no va saber aprofitar aquestes oportunitats. El nostre atac era molt precipitat i amb molta pressió a causa de la bona defensa del Bosco Horta. Arribant al final del tercer quart amb un 40-38 a favor del equip local.

L’últim quart, vàrem continuar molt despistades i poc posades al partit, deixant al equip rival, llençar completament soles de tres, amb un encert de 4 triples seguits, que va provocar enfonsar més les nostres noies, només ficant quatre punts. Ens costava continuar endavant, ja que l’equip local ficava moltes mans i segons el criteri de l’arbitra no hi havia contacte. En canvi, amb nosaltres si fixava massa en el mínim contacte. A dos minuts del final del partit, i amb un marcador en contra de 15 punts, vàrem saber remuntar i ficar-nos al partit amb una molt bona defensa pressionant i arribant a aconseguir recuperar 14 punts. Tenint l’últim atac a les nostres mans, l’arbitra no va xiular una falta molt molt clara, que va fer perdre aquests dos tirs lliures i a més a més regalar un atac al Bosco Horta. Arribant així al final del partit amb un marcador de 61-48, quarta derrota del nostre equip i marxant a casa amb un mal gust de boca, per la poca eficàcia del Canovelles! Hem de treballar molt més i ficar-nos al partit des del primer minut.

Propera Jornada, diumenge a les 16.00 hores, Canovelles Bc vs BC Pedagogium a Canovelles.