Canovelles B.C. groc 78-71 Arsegur C.B. Llinars

Parcials: 14-17, 24-18; 16-18, 24-18. Final 78-71.

Victòria ajustada a casa contra l’Arsegur C.B. Llinars que deixa el Canovelles B.C. groc a la 7a posició amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes al grup 2 de 3a Catalana.

Inici de partit amb bon ritme defensiu que va dur el primer parcial favorable de 9-3 en els primers 4 minuts de partit. Un Llinars combatiu igualaria el partit (12-12 minut 9) i acabaria per endur-se el primer quart per 14-17.

El 2on període va començar altra vegada amb un bon parcial 7-0 d’inici (21-17 minut 12) però el Llinars amb ritme i encert es posaria per davant (29-35 minut 19) en minuts complicats pel Canovelles. Amb un altre parcial favorable de 9-0 els locals anaven als vestidors manant al marcador (38-35 minut 20).

A la represa el Canovelles seguia portant la iniciativa i eixamplava l’avantatge (48-40 minut 27) malgrat el desencert des de la línia de tir lliure. Un gran increment del ritme i duresa defensiva del Llinars va tornar a escurçar distància acabant el quart 54-53.

La dinàmica ascendent dels visitants va continuar fins el 58-62 al minut 33, però el Canovelles anotava un 11-0 per posar-se de nou per davant (69-62 minut 36). A partir d’aquí el partit es va controlar bé i finalitzant amb un intercanvi de cistelles favorable s’aconseguia la 3a victòria de la temporada per 78-71.

Propera jornada diumenge vinent a les 19:30h contra l’A.E. Minguella «B» Citroën Automoció-Badalona.