Canovelles B.C. groc 73-54 U.E. Barberà «B»

Parcials: 19-18, 20-9; 19-17, 15-10.

Victòria del Canovelles B.C. que el manté a la 10a posició assolint la permanència al seu primer any a la 3a Catalana.

Bon inici del Barberà que amb un parcial de 0-5 als primers 2 minuts es posava per davant aprofitant els errors en atac dels locals. Tot i aquests errors, el bon ritme del Canovelles els va permetre refer-se d’aquest mal començament arribant al 19-18 a la finalització del 1er quart.

El segon període va ser dominat pel Canovelles, que amb un 13-0 es posava amb el 32-18 al minut 15. Un intercanvi de cistelles favorable al Barberà deixava l’electrònic 39-27 al descans.

La igualtat a la pista era la tònica a la sortida de vestidors, i malgrat una màxima diferència de 18 punts (55-37 minut 28) es va arribar amb el 58-44 al final del 3er quart.

El darrer període va començar amb un parcial favorable de 7-2 que tornava a donar una màxima de +19 punts (65-46 minut 33).  El domini sobre el desenvolupament del partit es va mantenir en tot moment a base de control defensiu i presència al rebot ofensiu.

Bona victòria a la última jornada de lliga que deixa el Canovelles amb un balanç de 14 victòries i 16 derrotes.

Felicitar al sènior masculí groc per la temporada realitzada i per l’objectiu de la permanència assolit.