Canovelles B.C. groc 56-51 Les Franqueses «A»

Parcials: 10-17, 21-17; 16-9, 9-8. Final 56-51

Primera victòria del sènior masculí groc a la primera jornada de la seva segona temporada a 3a catalana.

Inici de partit marcat per les imprecisions d’atac per part dels dos equips i l’anotació en contraatac dels visitants que donava el primer avantatge al marcador a Les Franqueses (10-17 minut 10).

Al segon quart el domini del ritme seguia sent pels visitants que assolien la màxima diferència del partit (10-21 minut 12). A partir d’aquí el Canovelles es va fer amb les regnes del joc i amb un parcial de 15-5 igualava el partit (25-26 minut 17).
La igualtat es va mantenir al marcador fins als darrers compassos (31-31 minut 20) però sobre la botzina Les Franqueses anotava un triple que els feia marxar 3 a dalt als vestidors (31-34 minut 20).

A la represa el Canovelles va seguir en dinàmica positiva i aconseguia posar-se per davant al marcador, amb una màxima diferència pels locals, 45-37 al minut 26. Un intercanvi de cistelles desfavorable deixava el 47-43 al minut 30.

Al darrer quart els locals ampliaven l’avantatge a l’inici (52-45 minut 35). Les Franqueses va tenir oportunitats de retallar diferències des de la línia de tir lliures, però amb un 3/10 només va poder apropar-se fins el 52-48 minut 39.

Bona victòria per començar la temporada contra un rival fort com és Les Franqueses.

Proper partit diumenge vinent a les 17:30h a Manlleu.