C.B. Manlleu «B» 69-86 Canovelles B.C.

Parcials: 19-30, 9-20; 23-25, 18-11 – Final 69-86.

Segona victòria de la temporada a la segona jornada contra el C.B. Manlleu «B».

Inici de partit igualat en joc i en anotació (7-7 minut 3). La igualtat es mantenia al camp i l’alt nivell d’encert dels dos equips portava el 14-16 al minut 7. A partir d’aquí un allau de joc del Canovelles, precedit de bones defenses, obria escletxa a l’electrònic (19-30 minut 10).

Al segon quart el Canovelles mantenia el domini del joc partint d’una defensa molt sòlida i amb un parcial de 4-13 posava la màxima diferència al marcador (23-43 minut 17) i que es mantindria fins el 28-50 camí ja de vestidors.

A la represa el Manlleu va prendre de nou la iniciativa, incrementant molt el ritme defensiu, i va encadenar un intercanvi de cistelles favorable amb el que retallava distància (43-57 minut 25). Canovelles va reaccionar correctament ajustant de nou els errors comesos i tornava el +20 a favor (45-65 minut 28).

Al darrer període la defensa zonal del Manlleu va abaixar molt el ritme del partit i, tot i que aconseguia reduir diferències, la victòria pel Canovelles no va perillar.

Proper partit diumenge vinent a les 18:00h a casa contra L’Ametlla, un altre dels equips invictes en aquest inici de lliga a 3a catalana.