CANOVELLES B.C. «BLAU» 40-39 C.B. LLIÇÀ D’AMUNT

Segon partit a casa i pprimer triomf de l’equip en un partit agònic en el que els atacs no van estar gaire encertats. Sabíem que el partit estaria igualat donat els resultats dels dos equips, són aquests els partits que hem de guanyar si volem fer un bon paper a la lliga.

El primer quart va transcórrer amb una baixíssima anotació (5 a 7 pels visitants) fruit del desencert dels dos equips però que en el nostre cas va ser per la falta de moviment de les jugadores. El segon quart va ser de màxima igualtat, ens vam anar animant en atac però de seguida vam entrar en bonus fet que va permetre al rival encistellar còmodament des de la línia de tir lliure. No vam tenir tants problemes amb la pressió però la defensa  tancada de les visitants ens va produir molts problemes per encistellar amb facilitat i més quan es van situar amb una zona 3-2. Necessitavem que la pilota es mogués ràpidament i permutar les posicions de les interiors per oferir línies de passada i trancar la zona però la mobilitat no va ser la desitjada i vam recórrer massa vegades a l’intent del tir de 3, sense èxit. A final de quart perdíem per 2 punts (20 a 22).

Al descans vam corregir els defectes que haviem tingut a la primera meitat: massa regals. No vam perdre tantes pilotes i vam endurir la defensa, alternant la individual amb la zona 2-3 tot i que en atac vam seguir tant triples davant l’incapacitat d’atacar la zona 3-2. El rival es va veure un xic inspirat i va encistellar dues cistelles exteriors però no hi va haver excessius errors defensius. El quart va acabar igualat 9 a 9 el que reflectia l’igualtat del partit. el darrer quart va seguri amb la tònica d’igualtat del partit i no va ser fins als darrers dos tirs lliure amb un 40 a 38 en el marcador i ja fora de temps que vam guanyar gràcies a que un dels tirs lliures no va entrar.

Bon partit defensivament tot i que ens va faltar contundència en el rebot defensiu. Altre cop vam tenir molts problemes per atacar, ens van faltar idees clares i més mobilitat tant exterior com interior. Vam ser més consistents que l’anterior partit i felicitem a les jugadores per haver treballat durant tot el partit. Gràcies a la Cristina i l’Helena del junior fem. groc per haver contribuit a la victòria.

Hem de seguir treballant molt més durant els entrenaments per a suplir les nostres deficiències.

5 – 7 / 15 – 15 // 9 – 9 / 11 – 8