Canovelles B.C. 84-42 Ciutat Vella

Aquesta primera jornada desprès d’una aturada per vacances de Nadal, ha estat molt positiva.

El partit ens enfrontava contra el Ciutat Vella A, on el jugàvem a casa, les sots 21 del Canovelles Bc van aparèixer amb una molt bona dinàmica i molt concentrades en el que havien de fer.

Des del primer minut les noies van sortir amb una intensitat molt elevada en defensa, pressionant tota la pista, ja que varen veure que eren poques jugadores i així podrien desgastar-les físicament, per poder tenir més opcions al final del partit. Això va fer que l’equip visitant li costes molt trobar el seu lloc a la pista.

Tot això, va provocar que les nostres noies aconseguissin punts fàcils i tinguessin el marcador sempre favorable a casa.

Amb la gran intensitat del equip local, va provocar que anessin massa revolucionades a intentar recuperar pilotes ràpidament, fent que fiquessin mans tontament i fent que l’equip rival es beneficies de les faltes xiulades.

Arribant així a la mitja part amb un marcador de 47-23.

A la represa, l’equip local va seguir amb el seu joc, i gràcies això va poder realitzar sistemes treballats als entrenaments. Trobant on podien fer mal a l’equip visitant.

La dinàmica de les faltes continuava igual i d’això van ser molt punts de tir lliure que pujaven al marcador del Ciutat Vella A.

El últim quart les sots 21 del Canovelles varen tenir la seva recompensa amb el treball defensiu realitzat, obtenint més opcions de fer basquet a causa del desgast físic del equip rival. Aconseguint un parcial de 30 -6.

Va ser un partit on les nostres noies van fer un pas endavant tant en tàctica com en defensa.

Propera jornada, diumenge 18 de Gener Canovelles Bc vs Diagonal Mar, a les 16:00 hores. US ESPEREM!!!! UN, DOS,TRES….CANOVELLES!!