Canovelles B.C. 68-83 C.B. Les Franqueses «B»

Parcials: 18-22, 19-12; 15-19, 16-30.

Derrota a casa contra el C.B. Les Franqueses «B», rival directe per la permanència, que deixa el Canovelles B.C. groc amb un balanç d’11 victòries i 14 derrotes a la 11a posició de la 3a catalana masculina.

Inici igualat, amb bon ritme per part dels dos equips i alt encert assolint un parcial de 18-22 al primer quart favorable als visitants.

El segon període se’l van endur els locals amb millor definició de les situacions defensives i atacant amb velocitat la zona 2-3 que va plantejar durant tot el partit el C.B. Les Franqueses.

A la represa el nombre d’errors va crèixer en ambdós costats, però la igualtat seguia patent al marcador arribant al minut 30 amb el 52-53.

L’inici del darrer quart va ser desastrós pel Canovelles, que encaixava un parcial de 2-9 en els 2 primers minuts (54-62 minut 32). Es donava una màxima diferència en tot el partit de -8 que finalment va resultar insalvable. Badades defensives, desencert i males decisions en atac van marcar un mal final de partit dels locals.

Propera jornada dissabte vinent a les 19:30h casa contra el Sant Quirze B.C. «B», un altre rival directe per evitar la promoció de descens.