Canovelles B.C. 76-74 C.B. Santa Perpètua «A»

Parcials: 17-19, 24-12; 13-18, 22-25.

Victòria del Canovelles per la mínima davant del Santa Perpètua, rival directe per la permanència.

Bon inici de partit dels locals amb un parcial de sortida de 15-6 en els primers 5 minuts. Després del temps mort visitant, aquests van reaccionar emportant-se el 1er quart amb el 17-19.

El segon període va ser el millor del Canovelles, que aconseguia reduir el nombre d’errors i mitjançant la solidesa defensiva encaixava només 12 punts en tot el quart. Un parcial total de 24-12 i deixant el marcador 41-31 a favor.

A la sortida de vestidors es repetia l’actuació del 1er quart, un bon parcial inicial (49-35 minut 25) amb la resposta del Santa Perpètua amb un 5-14 en els darrers 5 minuts de període, retallant distància fins el 54-49.

Al darrer quart hi havia igualtat en anotació 8-8 en els primers 5 minuts (62-57 minut 35). Un parcial pels locals de 8-2 en 2 minuts posava el 70-59 al minut 37. Malauradament un seguit d’errors del Canovelles, acompanyats d’un criteri arbitral massa permissiu amb el joc dur, va tornar a apropar el Santa Perpètua (70-69 minut 39). Un 6-5 ja dintre de l’últim minut amb 5 tirs lliures errats pel Canovelles van donar la victòria final 76-74 als locals.

Aquesta victòria deixa el Canovelles a la 9a posició, empatat amb el C.B. L’Ametlla i el Sant Quirze B.C., amb un balanç de 9 victòries i 12 derrotes.

Proper partit a casa dissabte vinent a les 19:30h contra l’Escola Pia de Sabadell.