Canovelles B.C. 70-69 Escola Pia Sabadell

Parcials: 10-14, 19-19; 18-20, 23-16.

Victòria per la mínima davant l’Escola Pia Sabadell, que deixa el Canovelles a la 10a posició amb un balanç de 10 victòries i 12 derrotes.

Mal inici del Canovelles que marcaria el desenvolupament de tot el partit. Molts errors en atac i poca consistència defensiva esdevenien un 6-8 als primers 5 minuts. A partir d’aquí es va pujar una mica el ritme i es començaven a generar avantatges. No obstant el nivell d’encert no va augmentar i s’arribava al final del 1er quart amb el resultat de 10-14 amb un 2 de 10 en lliures en els darrers 5 minuts.

Al segon període el Canovelles seguia en línia ascendent i amb un parcial d’11-4 en 7 minuts es posava per davant al marcador (21-18 minut 17). Malgrat aquesta millora, una davallada dels locals, acompanyada de la constància en ritme i duresa no penalitzada pels àrbitres, va desembocar en un parcial en contra de 8-14 als darrers 3 minuts, arribant al descans 4 a sota (29-33).

A la represa el ritme tornava a ser igualat i favorable al Canovelles amb un parcial de 10-7 en 5 minuts (39-40 minut 25), fins que altra vegada males decisions dels jugadors del Canovelles, acompanyades d’un criteri arbitral difícil d’entendre, van tornar a obrir espai al marcador (47-53 minut 30).

A l’últim període el Canovelles va sortir amb molta més determinació i amb un 14-5 en 7 minuts tornava a dominar el marcador (61-58 minut 37).
Un altre parcial de 8-7 en 2 minuts feia entrar els locals amb el marcador 69-65 a l’últim minut de partit. Altra vegada males decisions d’atac i defenses toves van dur l’empat 69-69 però 1 tir lliure anotat, a falta de pocs segons per acabar, va donar la victòria als locals.

Proper partit a casa contra Parets, segon classificat, a les 19:30h.