Canovelles B.C. 66-72 Maristes Ademar

Parcials: 19-13, 9-25; 13-19, 25-15.

Derrota 66-72 del sènior masculí groc del Canovelles B.C. a casa contra el segon classificat que el deixa a la 6a posició amb un balanç de 6 victòries i 5 derrotes.

Bon inici de partit del Canovelles que aguantava el bon ritme marcat per l’Ademar (14-13 minut 8) i aconseguia un parcial de 5-0 a l’acabament del 1er quart deixant el 19-13 al minut 10, tot i les pèrdues de pilota locals.

El segon període va estar marcat de nou pels errors locals que els van penalitzar i molt. Encaixava contraatacs després de pèrdua i les defenses a l’estàtic duien a l’Ademar a la línia de tir lliure, que amb un 10/14 feia que l’anotació del quart anés a un 9-25 per anar al descans 28-38.

Al 3er quart els errors es van corregir per part del Canovelles però l’Ademar dominava el joc ofensiu ampliant l’avantatge fins els 16 punts (41-57 minut 30).

El darrer període també era controlat pels visitants fins el 59-70 al minut 39. El Canovelles ho havia intentat fins el moment sense gaire èxit i als darrers minuts assolia un parcial favorable de 7-2 que deixava el resultat final de 66-72 però malauradament sense opcions de victòria.

Proper partit dissabte 13/12/2014 a les 17:30h a Lliçà d’Amunt, 7è classificat.