Canovelles B.C. 54-66 DOTS Sant Quirze B.C. «B»

Parcials: 12-17, 18-11; 10-10, 14-23.

Nova derrota contra un rival directe per evitar la promoció de descens que deixa el Canovelles a la 11a posició, amb un balanç d’11 victòries i 15 derrotes.

Inici de partit igualat amb intercanvi de cistelles i errors (7-9 minut 8). A partir d’aquí una davallada defensiva va propiciar un mal parcial en contra que deixava el 10-17 al minut 10, escurçat amb dos lliures finals fins el 12-17.

El segon quart va ser el millor pel Canovelles, dominant des de darrera i assolint un 18-11 que deixava el partit al descans amb els locals per davant (30-28 minut 20).

A la segona meitat va tornar a igualar-se en joc i, malgrat el 40-39 al minut 29, un 0-4 deixava el 40-43 a la finalització del 3er quart.

El darrer període va ser dominat clarament pel Sant Quirze. El Canovelles no assolia de nou el bon ritme defensiu del segon quart i els continuats errors en atac van impedir que es competís per la victòria.

Propera jornada dissabte vinent a les 17:45h a Palau de Plegamans contra un altre rival directe per la promoció de descens.