ACB Palau Plegamans 66-75 Canovelles B.C. groc

Parcials: 9-8, 19-26; 25-17, 13-24.

Inici de partit ple d’imprecisions per part dels dos equips i això va esdevenir un tanteig molt baix de 9-8 als primers 10 minuts.

El segon període va ser clarament pel Canovelles que després del 21-15 al minut 14 es va acabar fent amb el ritme de partit i assolint un 7-19 als darrers minuts del quart.

A la represa el Palau de Plegamans es va refer i va tornar a posar-se per davant amb un parcial de 15-6 en 6 minuts (43-41 minut 26). A partir d’aquí va tornar l’equilibri amb un intercanvi de cistelles fins el 53-51 al minut 30.

Al darrer quart es va mantenir la igualtat entre els dos equips fins el minut 39 amb el 66-68 al marcador. Als últims 2 minuts les grans defenses del Canovelles i l’encert en atac van decantar definitivament la balança a favor dels visitants.

Aquesta victòria deixa el Canovelles a la 10a posició fora de la promoció de descens.

Proper partit dissabte 26/04/2014, després de Setmana Santa, a les 19:30h a casa contra el C.N. Caldes «B».