C.B. Parets 87-79 Canovelles B.C.

Parcials 13-24, 23-17; 22-17, 29-21.

Derrota del Canovelles B.C. groc a casa del 3er classificat.

L’inici de partit va ser un allau de bones defenses i joc ràpid i amb encert del Canovelles fins el primer temps mort local (5-15 minut 6).
L’anotació i el joc dels dos equips es va igualar amb un parcial de 8-9 fins el final del primer quart.

Al segon període el Parets es va recuperar i amb un parcial de 2-8 s’apropava al marcador (21-26 minut 14). Un 0-5 tornava momentàniament els 10 punts d’avantatge pel Canovelles però el Parets seguia creixent com a equip dintre del partit i es posava a 2 punts (32-34 minut 18). S’arribava al descans amb el 36-41 a l’electrònic i amb bones sensacions pels nostres aguantant la millora de l’equip local.

La represa va portar el primer empat (41-41 minut 22) però el Canovelles es va refer amb un parcial de 2-10 posant distància de nou (43-51 minut 25). El Parets seguia demostrant perquè és el tercer classificat i amb un 9-0 es posava per primer cop davant al marcador (52-51 minut 27) ajudat per un seguit de pèrdues i dubtes del Canovelles. Un parcial de 6-7, i 0 de 4 en tirs lliures dels visitants, posava de nou la igualtat amb el 58-58 al final del 3er quart i el partit totalment obert.

Un dolorós parcial de 9-0 a l’inici de l’últim període posava en clara desavantatge al Canovelles amb el 67-58 (minut 32) però lluny de baixar els braços l’equip es va refer amb una empenta de bones defenses i ritme d’atac remuntant de nou i obrint el partit altra vegada posant-se 1 a dalt (75-76 minut 38). A partir d’aquí un seguit d’errors, tant en atac com en defensa, van ensorrar qualsevol opció de guanyar encaixant un 11-3 arribant al 87-79 final.

La línia ascendent de l’equip és molt positiva i s’ha de seguir treballant per a competir durant els 40 minuts.

Proper partit dissabte vinent a les 19:30h a casa contra el C.B. L’Ametlla.