ABB-BUFALÀ 68-62 CANOVELLES BC

Primer partit de la fase regular, nous equips, nou nivell i tots amb una mica de por i nervis per veure què ens trobaríem i com reaccionaríem. Però amb un primer quart una mica incert, a partir del segon vam donar guerra tots els períodes, excepte el 7è, guanyant i perdent quarts però la majoria ajustats. Se’ns va treure la por i vam plantar cara al primer equip que ens vam trobar de nivell B1 i al final vam acabar marxant amb una derrota però amb el cap ben alt.

En atac vam estar bastant organitzats, tot i que ens falta enrecordar-nos d’ocupar les cantonades i d’incluir-les en el passar i tallar, fer els talls pel davant i acabar d’obrir-nos bé del tot. Es van veure bones accions, com utilitzar l’1×1 quan no trobem passe ni sabem què fer. I a part de jugar en estàtic vam saber còrrer bé quan tocava, fent contraatacs molt ben fets traient la bola a la banda després del rebot, tal i com ho hem estat treballant els darrers dies.
En el treball de rebot, el vam tenir bastant controlat defensivament però ens va faltar carregar el rebot ofensiu.
Defensivament, ens van còrrer pocs contraatacs, trets dels provocats per perdre pilotes abans del mig camp, el que vol dir que vam treballar bé el balanç defensiu. Igualment, en la defensa estàtica es va veure el treball de TANCO, és a dir, la defensa del costat dèbil saltant a ajudes i recuperant després el seu jugador. Però vam tenir problemes amb el NO PASSA, la defensa de l’1×1. Hem d’acabar de treballar també el fet de no saltar en defensa, mantenir sempre els peus a terra per no crear desavantatges.
Molt contents del treball i l’actitut de tot l’equip. Gràcies Adam per venir a ajudar-nos.
I tal i com vam dir, si estem aquí és per que ens ho mereixem.
Seguirem treballant per seguir millorant.
Parcials: 10-4 / 9-7 (19-11) / 5-10 (24-21) / 4-4 (28-25) / 8-6 (36-31) / 8-17 (44-48) / 11-2 (55-50) / 13-12 (68-62).

You may also like...