Santa Coloma de Gramanet 59-38 Canovelles B.C.

Una molt bona primera meitat on anavem perdent d’un, tot i que els contricants (alguns d’ells) jugaven a desquiciar als nostres jugadors, els de canovelles han sapigut aguantar. Al quart quart hem fet un parcial de 2-6 on ells només han ficat una cistella i nosaltres 3.
La segona meitat fins al 6è quart igual que la primera meitat on hem dominat en atac, hem robat pilotes, hem estat en defensa encara que faltava un plus més i el més importan seguiem sense entrar en el joc dels altres.
Però els dos ultims quarts els nostres jugadors no aguantaven més i començaven a entrar en el joc dels altres, la qual cosa ha fet que ens perjudiqués a nosaltres i acabéssim baixant braços i que Santa Coloma s’emportes el partit.
Respecte l’àrbit s’ha de dir que hauria d’haver pitar 2 tècniques ja que la primera havia fet un avís a l’equip rival, encara i veure dues accions que mereixien ser pitades.
Molt bones sensacion ens emportem d’aquest partit.