Resultats de la Setmana

* El PRE-MINI BLAU perd davant el CB Torelló. Un inici molt bo però ens anem apagant tal i com passa el partit. Seguirem treballant per seguir millorant!

* El PREMINI MIXTE GROC guanya contra Sant Andreu. Primera part molt adormits i sense defensar. Segona part molt millor amb bones defenses i sent agressius. Hem començat com si ja haguéssim guanyat el partit, i fins que no ens adonem no ens posem les piles. La part positiva, es que hem treballat tota la setmana una cosa que ha sortit bastant bé.

* El MINI FEM GROC hem perdut de 10 a UE Sant Andreu Natzaret. Un partit molt competit que en un quart ens han fet un 18-3 i ens han matat i molt. No em aconseguit remuntar-ho. Portem unes setmanes que dona gust veure-les jugar. Mouen pilota i defensen com garrapates. Estem molt contentes d’elles i dels entrenacos que s’estan marcant!! Seguim

* El MINI FEM BLAU guanya a casa del Mireia-Montgat, millorant el resultat de l’anada. Partit molt igualat fins el sisè períodes que apretem línies de passada i podem sortir bé al contraatac i anotar cistelles soles.

* El MINI MASC guanya a casa contra CB Lliçà d’Amunt en un partit fàcil. S’ha jugat bé, oberts i sense abusar del bot tal i com practiquem als entrenaments.

* El PRE-INFANTIL FEM guanya contra l’AECAM. Gran partit on s’han posat en practica moltes coses que hem entrenat, molt bon treball en rebots, passades! Comencem ha semblar un equip! Un moment de poca intensitat ha fet que ens poséssim 12 a baix. Però em sabut reaccionar a temps i guanyar!!!

* L’INFANTIL MASC perd a la pista del CB Torellò.

* El CADET FEM perd a casa vs CB Vilassar de Dalt. Comencem molt molt dormides en el primer quart (3-2) que arrossegarem tot el partit. Però després de la xerrada de la mitja part ens despertem i acabem guanyant els dos últims quarts però sense poder remuntat el pèssim primer quart. (34-56)

* El SUB21 MASC guanya al CB Llinars, líder invicte. Partit seriós, tot i les lesions bona actitud de tothom. cal creure més amb les nostres possibilitats a falta de 7 minuts perdíem de 9. A seguir treballant (62-60)

* Derrota del SÈNIOR FEM BLAU vs CB Llinars. Hem fallat molt a sota cistella i des del tir lliure. (59-44)

* El SÈNIOR FEM GROC perd a la pista de L’AECAM. Vam tindre dos problemes importants: ens van fer d’inici una Box&1 que se’ns va col·lapsar encaixant un parcial important a l’inici del partit. Però en qualsevol cas el nostre ritme va ser MOLT INFERIOR al que ens caracteritza e identifica. Hem de treballar millor. (79-67)

* El SÈNIOR MASC guanya al Lliçà d’Amunt C en un partit que no va tenir cap història. A seguir treballant per consolidar el joc i millorar sensacions. (67-26)