RESULTATS DE LA SETMANA

* Derrota del PRE-MINI MIXTE GROC contra Sant Gabriel Ripollet. Partit amb intensitat, però amb pèrdua de molts passes. Quarts molts fluixos que els han permès deixar-nos a 0 al marcador. Últim quart empatats i hem confós estar a tope amb anar amb pressa. Continuem treballant.

* El PRE-MINI MIXTE BLAU perd davant el CB l’Ametlla. A poc a poc es van veient cosetes bones. Hem aconseguit defensar 2 quarts molt bé cadascú a seu, tot i que a vegades ens costa concentrar-nos. I en atac estem aconseguint moure’ns més, fer més passes seguits sense perdre al bola i que tothom participi cada cop més. Paciència, seguirem treballant per seguir millorant!

* Mal partit del MINI FEM GROC contra CB Premià de Dalt. Males defenses, pitjors atacs, poca disciplina i poc més a comentar.

* El MINI FEM BLAU guanya a casa vs CB Llefià A. Partit molt complert per part de totes, fent bones línies de passada, cosa que ens ha permès robar pilotes i sortir ordenades al contraatac. Encara queda molt que millorar, seguim treballant!

* El MINI MASC perd en un partit en el que no hem sabut llegir. No hem jugat al nostre bàsquet i el rival, el Torrot Maresme 3V, ens ha imposat el seu ritme. Hi ha molt a millorar tot i que ja comencen a veure’s coses positives.

* El PRE-INFANTIL FEM va perdre a casa de l’AE Minguella en un partit molt fluix per part nostre. Poca actitud, molt despistades en atac i defensa. Tot i això van sortir cosetes que treballem als entrenaments.

* L’INFANTIL MASC perd a la pròrroga contra l’Escola Pia Granollers en un partit de mes a menys. Ens anem a la mitja part amb un resultat a favor d’uns 25 punts però ens confiem i ens acaben matant els nervis. Partit que mereixíem guanyar però se’ns escapa per les empanades de sempre. Content pel que son capaços de fer i pensant en com millorar a les segones meitats.

* El CADET FEM perd a la pista del CB Parets. Hem fet un mal inici que hem arrossegat tot el partit fins que als minuts finals ens hem deixat anar per la inèrcia. (72-51)

* El SUB-21 MASC guanya a Cardedeu . Bon partit però només a estones. Hem d’aconseguir ser més constants i seguir treballant tot el partit. (68-82)

* Derrota del SÈNIOR FEM BLAU a casa a la pròrroga contra CB Tiana. Hem lluitat molt durament però hem comès moltes errades fatals que ens han perjudicat als minuts finals del partit. (55-62)

* El SÈNIOR FEM GROC va guanyar a casa contra un enorme CB Quart. Elles defensaven molt tancades, el que va provocar que ens costes circular la pilota però ens va permetre llençar molt de fora.. la clau, però, va ser una defensa molt dura i valenta i el lluitar totes les boles a mort. Orgulloses del treball però encara hem de millorar cosetes. Seguim construint. (65-51)

* El SÈNIOR MASC va guanyar a casa al Viladecavalls, en un partit francament millorable per part nostre. La primera part bé, jugant com ens interessa. La segona molt fluixa, perdent la concentració i el ritme de joc. Falta feina i recuperar efectius. (62-27)