RESULTATS DE LA SETMANA

* El PREMINI MIXTE BLAU perd a casa vs CEB Sant Jordi en un partit amb una 1ª part adormida i sense lluita i una 2ª part millor, amb més garra i més intensitat. Ens queda molt per davant!! Seguim treballant per seguir millorant!

* El PREMINI MIXTE GROC perd a casa contra Santa Perpetua. Primera part sense defensar res, i amb parcials de 0-10 i 2-11, que ens fa anar tota l’estona a remolc. Segona part més intensa i ens posem les piles a l’últim quart, como cada partit. Destacar que l’altre equip anava a per totes, i nosaltres com floretes. Haviam quan ens adonarem que si no es treballa des del minut 1, el resultat no es favorable.

* El MINI FEM GROC perd in extremis a camp de Molins de Rey. Un inici desastrós fa que haguem de remuntar, però sense sort! Un triple d’elles als últims segons fa que no ens puguem emportar la victòria cap a Canovelles… Avui menys lluitat i mes adormides… canvi de chip i seguim!!! Mil gracies a l’Alba que ens ha ajudat molt i ha fet un partidas!!!

* El MINI FEM BLAU guanya a casa del AB Premià. Partit molt bo de les nostres noies, participant i anotant totes. Veient coses treballades als entrenaments com passar i tallar. Seguim treballant!

* EL MINI MASC va perdre a la pista del CB Sant Celoni.

* El PRE-INFANTIL FEM va tornar a perdre vs Basquet Nou Barris. Però aquest cop encara podem sortir contents, s’ha treballat molt bé, amb intensitat i posant en pràctica coses treballades. Si seguim en aquesta línia segur que acabarem guanyant algun partit.

* L’INFANTIL MASC va perdre a casa contra Basquet Oms.

* El JUNIOR MASC perd a Sant Fost a la pròrroga. Mal partit i horrorosa sortida 14-1. Tot i això hem tingut la pilota per guanyar el partit i a la pròrroga. Queda molta feina per fer , juguem com si fos el pati del Insti. (61-58)

* El SUB21 MASC perd a Santa Perpetua. Vàrem anar tot el partit remolc i quan treballàvem recuperàvem però al últim període ja no hi vàrem ser a temps. Hem de ser més constants. (59-51)

* El SÈNIOR FEMENÍ GROC guanya al CN Caldes en un partit correcte. Vam començar fent bona feina però amb un nivell d’encert paupérrim, en quant vam començar a ficar la cosa va ser millor. Gran treball i sacrifici de les noies sortint de la nostra zona de confort. (55-47)El SENIOR MASC va perdre a la pista del CB Viladecavalls, en un igualat partit on vam anar a remolc molts minuts. (39-37)