NOTICIES DE LA SETMANA

Bon dia a tothom!! Posem-nos al dia!!

Torneig cadet 3D3

Aquest cap de setmana organitzem el Torneig Cadet 3D3. Començarem dissabte 5 amb les categories masculines i després, dimarts 8 amb les categories Femenines. Estem molt il·lusionats per dur-lo a terme amb èxit. Aquest és un projecte made in Canovelles, que porta el nostre segell de valors, treball i originalitat. En breu anunciarem els equips i forma del torneig, que durarà tot un dia, de 9:00 a 20:00.

Xarxes socials

No deixeu de seguir-nos a les nostre xarxes socials, on podreu veure tota la informació del club, les fotografies dels equips, els resultats dels partits així com enllaços a altres temes d’interès per a tots els estaments del club.

Twitter @Canovelles_BC

Instagram @canovelles_bc

Facebook.com/CanovellesBC

Resultats del partits del cap de setmana

Repassem com han anat els partits aquesta jornada:

El PRE-MINI MIXTE perd contra l’Escola Pia Granollers. Bon treball, tot i que l’altre equip era superior. (57-7)

El PRE-MINI FEM perd contra Joventut de Badalona, en un partit que s’ha fallat molt a cistella i s’ha aguantat gràcies a la bona defensa.

El MINI MASC guanya davant l’UB MiR amb pròrroga inclosa. Partit molt lluitat amb dos rivals molt semblants. Molt content de l’actitud dels nenes que ho han donat tot i de les millores que es van veient.

El MINI FEM BLAU perd vs Mireia-Montgat. Tot i tancar-nos marcador, no ho van fer fins el 7è període, es van veure millores però encara falta molt!! (16-66)

EL MINI FEM GROC guanya contra Mas de Sant Llei – CBVV, en un gran partit on han jugat 5 obertes, cosa que els costa molt, però avui han demostrat que poden, han lluitat moltíssim i amb molt bona defensa.

El PREINFANTIL MASC perd a casa del CB Mollet, amb una molt bona primera part que hem competit a un gran nivell, però que ha acabat amb un parcial que ens ha fet baixar els braços i decantar el partit. A la segona part hem continuat treballant, però no hem aconseguit remuntar.

Derrota de l’INFANTIL FEM perd contra el CB Granollers, en un partit molt difícil, on les faltes i els nervis finals ens han condemnat. Tot i així, ha sigut un gran partit en defensa i encert en el tir. (54-52)

El CADET FEM guanya al CB Argentona, rival directe. Hem anat de menys a més. Contents pel resultat, però encara es pot fer molt millor. (43-32)

El CADET MASC guanya davant el Palau de Plegamans. Un partit amb un mal inici que no ens ha deixat complir alguns objectius. (93-54)

Victòria del SÈNIOR MASC BLAU al camp del Bàsquet La Mina, en un partit molt travat i espès. Important guanyar quan no s’està bé. (47-54)

El SENIOR MASC GROC perd contra Ademar Sarau, equip dur, veterà, amb un encert de tir superior al 80%. Han sabut jugar el seu joc. Traiem coses positives del partit, joc mes col·lectiu i menys participació. (96-74)