Noticies de la Setmana

EL PRE-MINI FEMENÍ ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLIGA

En aquesta última jornada i amb una nova victòria, l’equip de nenes mes petites del club ha assegurat la primera posició del grup 02 a nivell B2. Des del club estem molt contents per les nenes i les volem felicitar per aquesta fita, però ho estem encara més per tot el treball que han fet i tota la millora que han aconseguit. Aquesta victòria és momentània però si segueixen esforçant-se així arribaran moltes més. Felicitats noies!!

PMF

EL SÈNIOR MASCULÍ GROC PERD LA PLAÇA

Després de tres temporades jugant a Tercera Catalana, aquest any el primer equip del club es guanya el descens directe de nou a Territorial. Després d’un mal any per part de tots i deixant un balanç de 6 victòries i 24 derrotes en quedem a la 15a posició, just per sobre del CN Caldes.

Després de la derrota d’aquesta setmana contra el CB Manlleu, en que ens jugàvem el no baixar directes, tanquem aquest mal any i toca fer reflexió per part de tots per no repetir els mateixos errors en el futur.

RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI MIXTE perd contra CN Sabadell. Equip superior en tots els aspectes. Nosaltres hem anat de menys a més.

* El PRE-MINI FEM guanya contra CB Pineda. Han sortit concentrades i amb ganes de guanyar!! Han defensat com unes guerreres i jugat en equip. S’han vist moltes millores tècniques i sobretot d’actitud de cada jugadora. I a falta d’un partit l’equip es proclama Campió de Lliga!

* El MINI MASC guanya el primer partit de la lliga (segon de la temporada) vs CB MiR, en un autèntic partidàs de tots els jugadors defensant a mort en atac, jugant molt bé en equip i sent molt efectius. Orgullós perqué s’han vist moltes millores de tots els jugadors.

* El MINI FEM GROC guanya a Sant Gervasi. A part de la diferència de tamany, les nostres estaven molt inspirades i han treballat molt bé!!

* El MINI FEM BLAU perd contra CB Mollet.

* El PRE-INFANTIL MASC guanya a CEE Sant Gervasi 2.

* L’INFANTIL FEMENÍ guanya el seu penúltim partit contra CB Les Franqueses. Partit molt igualat fins els dos últims quarts on les nostres noies han donat el 200% per aconseguir la victòria. (68-55)

* El CADET MASC perd contra Basquet Arenys. Partit on el rival ens domina de principi a fi. Nosaltres, 40 minuts sense ritme i molta passivitat. (40-68)

* El CADET FEM perd a la pista del CB Lliçà d’Amunt. 12 triples en contra i una defensa molt passiva en un quart fan justa la derrota. (80-66)

* Derrota del SUB-21 FEMENÍ contra La Salle Bonanova. Partit que hem anat a remolque sense un joc clar, contraatac desaprofitats, tirs lliures fallats… un despropòsit. (42-72)

* El SÈNIOR MASCULÍ GROC tanca la temporada perdent a la pista del CB Manlleu. La falta de treball ha fet que ens costés arrencar i ja no hem pogut recuperar el -17 punts inicials en contra. (76-62)

* El SENIOR FEMENÍ guanya al CB Ripollet. Hem trigat 25 minuts en entrat al partit que proposava el rival (mol intens i contactes). Això rnd ha suposat que al minut 25 anàvem 32-52. Un canvi en defensa i sobretot d’ACTITUD ha propiciat que fem un parcial de 36-13. Avui la grada ha estat de 10! (68-65)

Agenda de la setmana

EL SENIOR FEMENÍ VA A RIPOLLET A ASSGURAR LA VICTÒRIA

Després de l’emocionant victòria d’aquesta setmana, el Sènior Femení ha d’anar aquest diumenge a les 17:45 a la pista de les cracks del CB Ripollet. La victòria a casa per només 3 punts deixa la eliminatòria completament oberta i preveu un xoc de joc i caràcter molt emocionant per el partit de diumenge. Animem a tothom a anar a omplir les grades del Ripollet i recolzar a les nostres noies!!