Noticies de la Setmana

SEGUIM AMB EL VII TORNEIG PRE-MINI CANOVELLES BC

El passat dimarts vam tindre la ultima reunió general de col·laboradors del VII Torneig Pre-Mini Canovelles on vam establir les funcions de cada col·laborador. A la reunió hi van assistir unes 30 persones, tot i que aquest any tenim mes de 70 col·laboradors. Properament farem mes reunions específiques per càrrecs.

Per altra part, ja tenim a tots els equips inscrits al torneig, amb la última incorporació del Centre Catòlic l’Hospitalet a la categoria femenina.

EL PRE-MINI SE’N VA DE CALÇOTADA

El passat dissabte el Pre-Mini Femení se’n va anar de calçotada després del partit contra CE Mireia-Montgat. Tots els pares i mares han acompanyat a les jugadores i entrenadores a passar aquesta gran estona juntes amb l’objectiu de seguir fent club i equip i celebrar la bona temporada!!

RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI MIXTE perd contra Regina Carmeli. Entre que era un equip clarament superior i el nostre empananment sobre tot en defensa.

* El PRE-MINI FEMENÍ guanya contra CE Mireia-Montgat. Partit que hem provat coses noves i han sortit bastant be!! Un gran partit amb gran disminució de les pajaras!! Grans!!

* EL MINI FEM BLAU perd contra el Sant Quirze BC.

* El MINI MASC perd vs CEE Sant Gervasi en una primera part molt bona competint on només perdíem de 14, però en la segona part s’ha notat el anar només amb 7 jugadors. A seguir treballant

* El PRE-INFANTIL MASC va guanyar a casa en un partit de menys a mes en el quel vam començar a defensar amb intensitat, vam marxar del marcador i es va mantenir durant tota la resta del partit.

* L’INFANTIL FEM guanya al CB Sant Celoni. Hem fet els 3 primers minuts de partit millors de la temporada. Ens ho hem cregut massa i el Sant Celoni s’ha posat les piles, però les noies han sabut agafar el toro per les banyes i salvar el partit. (71-58)

* El CADET FEMENÍ guanya al CB Torelló. Perdiem 12-15 al descans però a la segona part millor. Victòria important per a estar en el grup dels 3 primers. Mil gràcies a Berta i als seus entrenadors per cedir-la en coincidència de parits. (40-32)

* El CADET MASCULÍ guanya a AB Premià. Partit contra l’últim classificat, a falta de 5 minuts només 6 a dalt. Un esforç final a fet que guanyem el partit. (82-62)

* El JUNIOR MASCULÍ guanya a casa al ABB-Bufalà. (88-52)

* Victòria del SUB-21 FEM vs Front Maritim. Partit on hem estat sempre ficades dins del partit. Les nostres defenses han fet que poguéssim córrer al contraatac. Molt contets amb l’actitud de l’equip, no hem baixat els braços en cap moment!! A seguir treballant!! (63-64)

* Derrota del SÈNIOR MASCULÍ GROC contra CB Lliçà d’Amunt. Mal partit per ambdós equips fins la mitja part. La diferència d’intensitat i dinàmiques acaba decantant el partit cap el que mes ho mereix. (49-69)

* El SENIOR BLAU GUANYA al CB Roda en un partit una mica espès- arribàvem amb força baixes però la gent ha fer una passa endavant, posant en pràctica el que s’ha treballat durant la setmana. (67-55)

* Victòria del SENIOR FEM a casa del CB Llinars. Primera part molt dolenta amb massa imprecisions als passes. La segona part hem pujat la nostra intensitat defensiva i ens ha donat el ritme necessari per marxar al marcador. (40-75)

* Els VEDECA segueixen guanyant, contra Supersonics. Un bon primer quart que després hem sabut mantindre la diferència durant tot el partit. (23-49)