Noticies de la Setmana

EL SENIOR FEMENÍ ENCARRILA L’ASCENS

El passat dissabte 13 es jugava a Canovelles el derbi Canovelles BC-CB Granollers. Dos grans equips que es jugaven la primera posició de la classificació del grup 01 de Tercera “A”, el que implica la possibilitat de pujar directament a Segona la propera temporada.

Va ser un partit trepidant on tots dos equips van dominar uns minuts al marcador i que es va guanyar des d’una gran defensa de les nostres noies sobretot a la segona meitat del partit.

Com a les grans dates, la gran afició i família del Canovelles BC va respondre amb total fidelitat omplint en gran part el pavelló. Els càntics i ànims van tornar a ressonar al Pavelló Tagamanent com feia temps que no es s’escoltava. Volem donar les gràcies a tots els que vàreu venir a ajudar, perquè vosaltres sou els imprescindibles.

Amb aquesta victòria les noies del Sènior Femení encarrilen l’ascens, però encara queden molts partits i rivals per davant i no serà fàcil. A seguir treballant!!

1455540206

PAS A PAS AMB EL VII TORNEIG PRE-MINI CANOVELLES BC

Des del club seguim treballant, poc a poc i amb bona lletra per que el Torneig Pre-Mini dels dies 19 i 20 de pugui arribar a ser un èxit. Durant la passada setmana, més comerços del poble van oferir la seva col·laboració per al torneig de moltes de les maneres. També comerços dels pobles circumdants, com el Basket Store de Les Franqueses.

Properament farem una reunió de col·laboradors de nou per establir les funcions de cada persona. Seguim avançant.

RESULTATS DE LA SETMANA

* El PRE-MINI MIXTE, perd contra l’Ametlla Blau. Molts passes perdut per esta en la parra, encara que hem tingut moltes ocasions de tir que no han acabat en cistella. Últim quart perdent només de 5. Així ens adonem que costa molt guanyar i molt poc perdre.

* El PRE-MINI FEMENÍ guanya al CN Caldes. Hem dominat el partit des del principi, sense complicacions.

* El MINI FEM GROC perd a Matadepera. Hem tingut un inici pèssim.

* EL MINI FEM BLAU guanya a casa al CB Santa Perpetua. Partit lluitat des del principi. Amb molts daltabaixos i fallant ocasions clares sota l’aro fa que no puguem marxar al marcador fins el 5è període, però gràcies a sortir ràpid a l’atac permet que anem sempre per sobre.

* El MINI MASC perd vs Escola Pia. Partit on hem sigut capaços de reaccionar i fer un molt bon joc en equip. Les precipitacions als últims moments del partit han fet que no guanyéssim el partit.

* El PRE-INFANTIL MASC perd a casa contra l’UE Sant Fost en un mal partit dels nostres jugadors.

* Victòria a casa de l’INFANTIL FEM contra Recanvis Gaudí CB Mollet i continua la millora de les jugadores del club. (64-54)

* El CADET FEM va guanyar dijous al Roger’s CB Vilassar de Dalt B en un igualat partit on les nostres jugadores no van aconseguir marxar del marcador fins avançat l’últim període. (44-35)

* El CADET MASCULÍ guanya contra el CEE Sant Gervasi. Primera part una mica adormits, però a la segona part millors defenses i ajudes i circulació de la pilota sortint al contraatac amb passes. On ha sigut més fàcil anar-nos al marcador. (78-47)

* El JUNIOR MASCULÍ perd en casa del CB MiR. E l’anada els vam guanyar de 22 però la tornada no es presentava igual. La primera part hem aconseguit anar-nos 3 punts per a dalt però quan han fallat les forces se’ns han començat a escapar. Volem trencar una llança cap als nostres jugadors, ja que en cap moment han baixat els braços i avui ha sigut mes un assumpte de veure l’aro quadrat en atac junt al comentat anteriorment. Salut i treball! (57-44)

* Victòria del SUB-21 FEM a casa contra l’UE Montgat-Mireia en un partit correcte per part de les nostres noies. (56-38)

* Derrota del SÈNIOR MASCULÍ GROC a casa del primer, el CB Les Franqueses. A la mitja part guanyàvem d’1, però un parcial de 16-0 al 3r període ens ha tret del partit. Ells han tingut bon encert en la segona part, ajudat per la nostra passivitat en defensa i precipitació en atac. (86-65)

* El SENIOR BLAU perd a la pista del CB MiR en un partit controlat fins el minut 35. En un últim quart que se’ns ha fet massa llarg ells han estat mes encertats i han pres millor decisions que nosaltres. Hem pagat car arribar justos de força i de gent al final del partit. (77-74)

* El SENIOR FEM va guanyar a casa contra el CB Granollers en un partit molt igualat on els dos equips es jugaven el liderat i moltes opcions de quedar campiones. En una primera part on cada equip va dominar un quart, es va arribar al descans -7. Però la segon part va ser nostre gràcies a l’ENORME treball defensiu de les nostres jugadores, fent parcials de 12-3 al 3r quart i 14-9 a l’últim. (53-46)

* Els VEDECA (Veterans de Canovelles) tanquen la primera volta en quarta posició (6 victòries i 4 derrotes) guanyant al C-Team, equip també amb ex-jugadors del Canovelles BC. (34-49)