JESUITES GRACIA KOSTKA 48-56 CANOVELLES BC GROC

Primer partit de la lligueta d’accés a fases. Al arribar lo primer que veiem és un cau al que li diuen pista amb el sostre molt baix(una pilota va tocar en un tir) i amb 10cm de distància entre la línea de triple i la de banda.

Amb tot això el partit va resultar molt igualat, elles tenien 3 pivots grans que ens complicaven molt el rebot i una base anotadora que ens va castigar Amb les seves penetracions i tirs de 3 punts.

El primer quart va ser el més curt en anotació ja que els dos equips ens estavem tantejant. El resultat va ser de 11-9.
Al segon quart les nostres jugadores van donar un pas al davant i pujant la intensitat defensiva es van recuperar pilotes per correr. En atac estàtic es van trovar tirs oberts que es van convertir i fer un parcial de 13-22, arribant així a la mitja part 24-31.

La segona part va ser molt similar a la primera, la seva base continuava treient molt de profut dels blocs de les interiors per penetrar i tirar. Al intentar aturar això va començar a obrir pilotes a les bandes per tirs exteriors als que arribavem sempre tard. El parcial va ser de 15-10

Últim quart i tot per decidir, els primers atacs no van ser molt clars per cap dels dos equips. De fet fins al mi ut 4 no es va moure el marcador (39-41). Van ser elles les primeres en anotar empatant el partit a 41 i a 43 després però a falta de 3′ i guanyant només per 1 punt vam decidir fer un canvi en defensa i el rival no va poder reaccionar i amb un parcial de 2-7 entravem a l’últim minut dominan el partit per 6 punts. Aquí vam cometre l’error de fer una falta en un tir de 3 (on la jugadora va fer uns passos claríssims) i va convertir els tres tirs deixant la diferència en 3 punts quedant 36″. Un tir lliure ficat i dos bones defenses amb el seu contraatac corresponent van significar matar el partit.

Queden 3 partits i tenim opcions de aconseguir l’objectiu. Treballem noies!!