EXIT A LA GALA DELS MILLORS ESPORTISTES DE CANOVELLES

Ahir a la tarda es va celebrar la Gala dels Millors Esportistes de Canovelles que organitzava l’Ajuntament amb el Servei d’Activitats Esportives. La Gala es va celebrar en dues tandes, primer per als petits i després als gran, ja que la gran afluència de participants i públics feia impossible acollir a tothom.

Les dues gales, de poc mes d’una hora cada una van ser amenes i divertides intercalant moments de diversió, entregues de premis, vídeos de reconeixement a jugadors i entrenadors i un vídeo, que ens va agradar especialment, reivindicant els valors de l’esport.

Entre els 160 nominats a la gala hi havia 24 del Canovelles Basket Club, dels quals van quedar finalistes la Maria Guardado (Sub21 Femení), l’Arnau Aced (Sènior Masc Blau), el Carlos Marin, com a jugador i entrenador, la Sarai Lucero (Sènior Femení) i la Joana Orive (entrenadora Pre-Mini Femení). A més, es va fer un reconeixement per les gestes esportives al Pre-Mini Femení, a l’Infantil Femení i al Sènior Femení.

Va quedar pal·les que el nivell dels esportistes de Canovelles es molt alt i molt variat, conseqüència del gran treball que estan fent tots els club i entitats esportives del poble. Podem sentir-nos orgullosos de formar part d’aquest poble i de compartir els seus valors.

Per últim, fer un reconeixement per la organització l’Alfonso Alonso i a la resta de la organització del SAE que van muntar la gala. Així com a l’alcalde el Sr. José Orive i al regidor d’esports el Sr. Francesc Martinez.

 

gala-esportistes-canovelles-2016

gala-esportistes-femenins-basket-canovelles

You may also like...