E.E. Regina Carmeli groc 79-61 Canovelles B.C. groc

Parcials: 19-20, 25-13; 20-16, 15-12.

Derrota del Canovelles contra el 3er classificat que el manté a la 10a posició amb un balanç de 13 victòries i 16 derrotes.

Mal inici del Canovelles que, amb un parcial de sortida de 9-2 en 3 minuts, es veia superat pel ritme del Regina Carmeli. A partir del primer temps mort les coses es van igualar (11-12 minut 6). Un intercanvi de cistelles amb molt ritme de joc es va arribar al 19-20 al minut 10.

El 2on quart va ser dominat pel Canovelles fins el minut 16 (24-27) malgrat el poc encert en els tirs alliberats. Una davallada posterior va propiciar un dur parcial en contra de 14-2 en 2 minuts que deixava el marcador 38-29 al minut 18. La crisi de joc continuava fins el 44-33 al descans.

A la sortida de vestidors el Canovelles va tornar a sortir convençut de voler competir per la victòria apropant-se al marcador (46-41 minut 24) però decisions arbitrals dubtoses acompanyades de males reaccions visitants van propiciar el trencament del partit (56-41 minut 26).
Amb el partit ja trencat el partit va transcórrer sense gaires dificultats pels de Rubí per acabar emportant-se la victòria 79-61.

El darrer partit de lliga serà decisiu donat que el Canovelles depèn de sí mateix per certificar la permanència definitivament sense realitzar la promoció de descens.

El sènior masculí groc us espera al pavelló de Canovelles diumenge vinent a les 19:30h contra l’U.E. Barberà «B».