CEB RONÇANA 44-49 CANOVELLES BC

Un partit igualat fins al final, tal i com esperàvem, en el que hem hagut de jugar contra l’equip rival a més d’una pista que relliscava moltíssim, pilotes de goma i una zona 2-3 tancadeta durant 40′ que ens ha complicat molt el joc.

La primera part s’han fallat molts tirs relativament fàcils, hem corregut molt poc el contraatac i una defensa una mica tova.

Però gràcies a que al tercer quart hem pujat una marxa, sobretot en defensa, hem pogut recuperar boles que ens han ajudat a fer un parcial 11-17.

Durant la segona part hem controlat millor el rebot defensiu i hem tingut la paciència de fer atacs treballats i amb inversions, encara falten els talls, però ja és un avanç.

Hem acabat el partit fent una 1-3-1 que ens ha donat molta intensitat al darrere.