CB Santa Perpètua A 63-67 Canovelles BC groc‏

Parcials 16-11, 17-19; 14-18, 16-19.

La primera victòria del sènior masculí groc va arribar a la sisena jornada de lliga contra un rival directe per la permanència.
L’inici del matx va començar amb un 2-4 a favor seguit d’un preocupant 9-0 que posava la primera diferència en contra d’11-4 (minut 6).
Un canvi de la defensa visitant va tornar l’equilibri anotador amb un parcial de 5-7 en els darrers 4 minuts del 1er quart.

El segon període es va iniciar amb millors sensacions pels nostres anotant un 3-9 que posava de nou per davant al Canovelles amb el 19-20 (minut 15). A partir d’aquí la igualtat entre els dos equips es va veure al camp amb alternances continuades al marcador fins arribar al descans 33-30 fent el Canovelles un 0 de 4 en lliures al darrer minut.

A la represa es va mantenir la igualtat però rebent cistelles amb excessiva facilitat que propiciaven una màxima diferència de nou amb el 43-36 (minut 26). La reacció del Canovelles no es va fer esperar i als últims 4 minuts de pacial es va posar per davant amb el 47-48 al minut 30.

L’últim quart va tornar a mostrar l’igualtat amb el 51-51 (minut 33) i un parcial local de 4 de 6 en lliures sense anotació del Canovelles deixava el 55-51 (minut 34). Un 2+1 i un triple sumat amb dues bones defenses van posar per davant al Canovelles amb el 55-57 i ja no es va deixar de liderar el marcador fins l’acabament del partit amb el 63-67 final.

Proper partit diumenge a Sabadell contra l’Escola Pia, cita important contra un altre rival directe per la permanència.