CB SANT CELONI 51-55 CANOVELLES BC

Arribàvem al partit amb baixes, amb només 6 jugadores i mitja (una tocada físicament) i jugàvem contra un rival difícil que tot i anar a mitja taula, ja a l’anada ens va causar problemes.
Hem començat el partit molt concentrades, movent bé la pilota i aconseguint un bon parcial de 8-17 al primer període. Al segon quart el rival ens ha plantejat una zona i, encara que hem mogut la pilota amb paciència, la permissivitat de l’àrbitre a la zona ha fet que falléssim molts tirs degut als contactes que hem patit. En els primers 8 minuts hem encaixat un 10-2, però amb una bona reacció del nostre equip en l’últim minut i mig els hi hem tornat un 2-7 arribant al descans amb un 20-26 a favor.

A descans, parlant amb les jugadores, hem intentat motivar-les a fer un tercer quart com els que ens tenen acostumats, ja que normalment acostuma a ser el nostre millor període, però en aquest cas no ha sigut així, si no que ha sigut el pitjor. Els primers 5 minuts han sigut molt espesos per part dels dos equips, amb un parcial de 2-2, però a partir d’aquí, amb dos triples seguits ens han empatat el partit i ens han continuat fent mal amb transicions i cistelles fàcils. A l’acabar el quart, el marcador reflexava un 34-33, havent remuntat l’equip local.

Arribava l’últim període i es notava que el nostre equip estava més cansat degut a la càrrega de minuts de les nostres jugadores i a la impossibilitat de fer més rotacions. Tot i així hem aguantat els primer 6 minuts fent intercanvis de cistelles amb l’equip rival i en els últims 3 minuts, treballant bé en defensa i aconseguint accions clares en atac hem forçat moltes faltes disposant de 10 tirs lliures, dels quals hem anotat 5, mentre que l’altre equip ens ha fet mal amb 2 cistelles empatant el partit a falta de 7 segons. No em sigut capaces de treure avantatge en l’últim atac després d’un temps mort i hem acabat avocades a la pròrroga.

La pròrroga ha començat amb un triple de l’equip local que ens ha fet força mal anímic.

ament però les nostres jugadores han aconseguit treure l’ORGULL i a base d’intensitat i de moure una mica més la pilota hem fet un parcial en els últims 2 minuts de 1-8 inclòs un triple per posar-nos per davant en el marcador, sentenciant així el partit i emportant-nos la victòria.

Remarcar un dolent percentatge en els tirs lliures (11/25), que és una càrrega que ens acompanya tota la temporada i que ens pot passar factura en partits i finals ajustats.

A més de la nostra important victòria, la jornada ens ha donat la sorpresa de la derrota d’un rival directe a la classificació, el que fa que ens quedem només dos equips lluitant pel liderat.

Desitjar a les nostres jugadores que estan de baixa que es recuperin aviat.