CB Canet 73 – 55 Canovelles BC

Primer partit de lliga, que comença amb una derrota però en el que es poden extreure molt bones conclusions, tot i que acabem de començar.
Al inici, vam sortir a per totes, amb l’extra de motivació que comporta ser el primer partit de lliga després de tants mesos de descans. Als primers minuts del partit vam fer un parcial de 0-6 i un joc que ens estava permitint combinar córrer, un dels nostres punts forts, amb jugades amb molt d’encert.
Però ens vam sentir superiors i amb un parcial en el que no les veiem venir, van marxar en el marcador per 10 punts, renta que aguantarien fins la mitja part.
Amb el descans, vam tornar a agafar forces, i ganes, i amb una defensa molt intensa i amb bons atacs,vam tenir l’oportunitat de apropar-nos a només 4 punts.
Però vam tornar a badar i amb un altre parcial cap al final del partit, ens va allunyar del marcador i ens deixava sense opcions de emportar-nos el partit.
Tot i així, em quedo amb la reacció dels jugadors, que no van baixar el cap, van saber sobrepassar la situació amb actitud i ganes, i aixó, amb el poc temps que portem de treball, és tot el que es pot demanar.