CANOVELLES BC BLAU 93-70 CB SANTA PERPETUA NEGRE

Aquest era un partit contra un rival que havia fet resultats molt similars als nostres i per tant saviem que seria complicat.
El primer quart va ser molt igualat amb una alta anotació. Això no ens interessava i en el segon quart vam apretar en defensa, recuperant boles amb la presió i aconseguint 11 punts de ventatge a la mitja part.
Com era de suposar el rival va sortir molt fort després del descans i ens va fer un parcial de 4 a 12 posant-se a només 3 punts. Aquí va ser el moment clau del partit, o reaccionavem o patiriem molt per guanyar i el nostre equip va reaccionar com voliem. Es va pujar la intensitat en defensa i a correr al contraatac aconseguint un parcial de 20 a 10 al finalitzar el tercer periode.
A l’últim quart vam estar molt encertats i no vam donar opció al rival.
Parcials: 22-18/21-14/24-22/26-16

Bon partit nois aquest és el nostre nivell no afluixem!!