CANOVELLES BC 72-33 CB LA GARRIGA

Partit fàcil que ens havia de servir per augmentar average general (TF-TC) i important perque comencem a recuperar lesionades i deixem d’anar amb la pressió de ser poquetes a banqueta.

Vam començar molt intenses amb un bon primer quart. Vam sortir des del primer minut amb tot, a mossegar i així va ser, intenses en defensa i recuperant moltes boles per sortir al contraatac. Tot i així, a vegades massa dubtes a l’hora de finalitzar-los i sense ser matadores, acaba’l tu, no tu, no tu…
El segon quart ens vam adormir i el vam acabar guanyant pel péls el que ens va fer marxar a la mitja part amb només 16 punts d’avantatge. Aquí les jugadores van perdre l’aposta que ens van fer. A partir d’aquí ja només teniem una cosa al cap i era anotar el màxim de punts possibles.
La segona part va estar força bé ja que vam anotar 41 punts per només 19 rebuts.
Aquest era la primera de les tres finals que ens queden i també el partit més fàcil. Ara ens queden dos finals i molt dures, és el moment de repassar tot el que hem treballat i treure-ho tot per guanyar aquesta lliga i assegurar-nos les fases.
Dos partits, dos setmanes, ja savem el que hem de fer… WORK HARD PLAY HARD!

You may also like...