CANOVELLES BC 68-43 PME LES FRANQUESES VERD

Partit que els nostres jugadors esperaven amb impaciència i en el qual van sortir amb una intensitat molt alta i un joc ofensiu molt fluid aconseguint així un parcial de 22-8 al primer quart.

El segon quart va ser una mica més descontrolat, amb carreres d’una banda a l’altra fins que als últims minuts vam tornar a controlar el joc aprofitant les nostres oportunitats, tant interiors com exteriors.

La segona part va ser molt dimilar a la primera, fent un bon tercer quart, defensant i controlant els rebots però el pas dels minuts el joc va tornar a descontrolar-se i vam tornar a còrrer amunt i avall. Ens ha faltat tindre més cap però gràcies a les ganes i la motivació que teniem vam poguer endur-nos el partit plasmant la nostra superioritat al marcador.

Parcials: 22-8 / 11-13 (33-21) / 17-8 (50-29) / 18-14 (68-43)