CANOVELLES BC 60 – 40 ASME

El Sub-21 Femení va guanyar a casa a la jornada 25. Durant aquesta setmana s’han produït molt canvis importants a l’equip, amb l’introducció d’un nou equip tècnic, variació en horaris, canvis en les maneres d’entrenar i aplicació de nous conceptes desconeguts. Ara afrontàvem el primer partit amb moltes cosses al cap però sabent que la importància d’aquest partit era màxima. Calia començar aquest nou cicle guanyant contra un gran equip quan juga a fora per començar amb bon peu i fer camí cap a on volem anar.

El partit va començar amb fredor per part nostra, amb un inicial 3-0. Després ens va costar aconseguir el que demanàvem en partit i els dubtes ens van fer estar sis minuts sense encistellar , encaixant un 0-7 en contra. Masses boles perdudes, moltes per mals passes o passes sense mirar o llegir el joc. Amb els canvis i el refresc van tornar a arribar els punts, fent un 5-3 que tancava el període amb un 10-8 a favor. El segon període comença molt be, amb un bon ritme defensiu que ens fa recuperar possessions de pilota i portar el tempo del partit. Durant aquest període només encaixem dues cistelles de camp, mentre nosaltres fem un fabulós joc, amb moviment de bola i lectura. Amb un parcial total de 18-8 arribem a l’equador amb un 28-16 a l’electrònic.

Parlem a vestuari i corregim algunes coses, en especial cal millorar la nostra agressivitat i ambició. Però l’inici del tercer període s’equipara al del primer. En els primers 8 minuts només fiquem 4 punts. Tornem a perdre moltes boles, ara també amb moltes violacions. Malgrat això, l’equip visitant tampoc està encertat i en aquest minuts només encaixem un 4-6. Als últims minut tornem a prémer l’accelerador i pugem el ritme. Millorem en atac però continuem massa fluixes al darrere i l’ASME també s’activa, fent en els últims dos minuts un 9-7, que deixa el marcador a 29-41. Amb una avantatge de 12 punts iniciem tranquil·lament el quart període. Nosaltres fem les coses bé, però ens manca ambició, energia i ganes. Elles ho tenen i lluiten cada bola mentre nosaltres les veiem passar i poc a poc comencen a retallar fins posar-se 48-39 i dominant el partit en molts aspectes a falta de dos minuts. I llavors, en aquest últims dos minuts, a elles els manquen les forces i nosaltres aprofitem per fer unes bones defenses agressives que ens permeten maquillar el marcador i arribar a l’objectiu marcat al  inici del partit: arribar al 60 punts. En aquest final de partit fem un parcial de 12-1 que tanca el marcador 60-40.

Molt contents i orgullosos d’aquestes noies, que amb aquesta victòria ens assegurem al 3a plaça i ens col·loquem entre els 9 millors equips de tota Catalunya. Aquest és un petit pas, però encara queden molts i podem continuar creixent i aprenent, per que ens queda un il·lusionant treball i un gran objectiu. A treballar!!