CANOVELLES BC 56-78 MiR A‏

Que dir-ne d’aquest partit, un partit que, veient els resultats anteriors de un i altre equip, sabíem que seria un partit complicat.

Vam començar el partit ja amb peu esquerra, amb els rivals que ens agafaven al contraatac una i altre vegada, mentre que a nosaltres ens costava molt atacar i ficar cistelles fàcils. Després d’un últim minut de cantades encara més bèsties, acabàvem el primer quart perdent 5-11.

El segon quart sortíem amb consignes clares; que no curessin. Tot i l’avís als nostres jugadors, la situació al primer quart es repetia i, abans d’entrar a l’últim del segon quart, perdíem el quart de 7 punts, però un parcial ràpid dels nostres jugadors de 4-0 ens feia acabar perdre el quart, però només de 3 punts.

El tercer quart es basa en un inici nostre de 5-0 que ens feia posar-nos a tan sols 4 punts, però un parcial de l’equip visitant de 0-14 ens feia endarrerir i arribar a perdre de 17 punts. Acabàvem el quart amb el resultat de 11-18.

El quart quart començava amb un parcial en contra de 0-5, arribant a la diferència de -21. Potser un error nostre va ser el de no demanar cap temps mort després d’aquest parcial. Els nostres jugadors, espavilaven sense la falta d’aquest, i el final del quart quart va acabar sent un intercanvi de cistelles. La mitja part arribava per nosaltres amb una desavantatge de 22 punts.

El cinquè quart va haver-hi una lleugera millora, però el nostre poc encert a sota de l’anella fa que perdem el quart 5-8.

El sisè quart baixàvem a defensar una mica més ràpid i evitàvem cistelles senzilles, no obstant, les nostres errades a sota d’anella ens feia no poder recuperar res en aquest quart, amb un empat de 4-4.

El setè quart va servir per adonar-nos de les nostres errades i les nostres poques ganes. Un altre parcial de 2-10 ens truncava les nostres opcions de remuntada.

El vuitè quart va servir per veure que si volem, podem; un quart de 13-2 ens feia veure que, si li haguéssim posat més ganes durant el partit, el partit podria haver sigut nostre.

Nois, cal posar-nos les piles si volem fer alguna cosa en vers la lliga. Cal treballar més dur en els entrenaments i posar-hi ganes i intensitat des del principi del partit.

PARCIALS; (5-11), (7-10), (11-18), (9-15), (5-8), (4-4), (2-10), (13-2)