Canovelles B.C. vs Qbàsket Sant Cugat «A» 97-100

Parcials: 22-25, 21-15; 13-24, 27-19 – període extra- 14-17.

Derrota contra el líder per 3 punts de diferència, 97-100, en un gran partit dels dos equips.

Bon inici del Canovelles aguantant la sortida amb molt de ritme per part del Sant Cugat (5-4 minut 2). Els visitants però, amb un gran encert des de la llarga distància agafaven el primer avantatge clar del partit (12-17 minut 7). El Canovelles es va poder adaptar al ritme de partit marcat pel Sant Cugat i empatava el partit de nou (22-22 minut 10) però altra vegada el bon encert en el tir exterior dels visitants desfeia l’empat amb un triple final.

El segon quart va portar els millors minuts del Canovelles, dominant el partit des de la defensa i aconseguint un gran parcial de sortida (15-3 minut 17). La balança es va tornar a equilibrar amb un 6-12 en els 3 minuts restants i es prenia camí de vestidors amb un marcador elevat 43-40 i a favor dels locals.

El 3er quart tornava a ser dominat pel Canovelles arribant a una màxima avantatge de 8 punts (55-48 minut 26), però el Sant Cugat va acabar remuntant clarament amb un contundent 1-17 en els 4 minuts restants, posant les coses difícils amb el 56-64.

Al darrer perìode, lluny d’abaixar els braços, el Canovelles anava poc a poc retallant distància amb un intercanvi de cistelles favorable fins assolir l’empat i obrint de nou el matx (74-74 minut 38). S’entrava a l’últim minut de partit amb el 78-77 però llavors un seguit d’errors locals posava les coses molt difícils per endur-se la victòria. Amb el 80-83 el Canovelles va anotar triple que forçava la prórroga (83-83 minut 40).

A la prórroga la igualtat era patent i es reflectia amb els empats (86-86 minut 42 i 91-91 minut 44). Altra vegada els errors van castigar i molt el Canovelles en els darrers compassos de partit arribant al 91-97 dintre ja de l’últim minut de partit. Tot i això encara es va tindre una mínima opció d’intentar forçar la 2ona prórroga amb un tir final però no va ser possible i es va finalitzar amb el resultat de 97-100.

Gran partit dels dos equips i felicitar-los pel bon bàsquet que es va veure al pavelló de Canovelles.

Propera jornada dissabte vinent a les 17:45h a Llinars, segon classificat.