Canovelles B.C. groc 84-47 C.N. Caldes «B»

Parcials: 17-9, 20-18; 23-9, 24-11.

Victòria del Canovelles B.C. que el deixa a la 10a posició fora de la promoció de descens amb un balanç de 13 victòries i 15 derrotes.

Bon inici del Canovelles, que tot i el bon ritme de sortida del Caldes, va assolir un parcial favorable de 8-6 als primers 5 minuts. El desenvolupament de la resta del període va estar marcat pel clar domini dels locals, tot i no tenir un gran encert en atac, arribant al 17-9.

Al 2on quart el Caldes es va refer i amb un parcial de 7-10 als primers 5 minuts escurçava diferències (24-19 minut 15). Un altre parcial en contra de 4-5 donava la mínima diferència a favor dels locals (28-24 minut 18), però altra vegada es va tornar a dominar el partit des de la defensa eixamplant la diferència fins el 10 punts al descans (37-27 minut 20).

La segona meitat la va dominar clarament el Canovelles treballant molt bé des de la defensa, guanyant pràcticament totes les situacions de 2c2 i aprofitant les opcions de córrer el contraatac que donava el control del rebot defensiu. El partit es va trencar a partir del 50-34 al minut 27 i s’arribava al final amb un contundent 84-47.

Propera jornada diumenge vinent a les 18:00h a Rubí contra el Regina Carmeli, 3er classificat.

L’últim partit de lliga serà a casa diumenge 11/05/2014 a les 18:30h.