Canovelles B.C. groc 76-80 CB L’Ametlla «A»

Parcials: 9-21, 10-16; 24-15, 21-12. Final 64-64

Període extra: 12-16. Final 76-80.

Primera derrota contra el C.B. L’Ametlla «A», equip imbatut que estarà a dalt de la classificació del grup 2 de 3a catalana.

Mal inici amb molts problemes per atacar la zona 3-2 que plantejaria L’Ametlla durant els 40 minuts de partit. La circulació de pilota no era correcta i a més les accions d’atac que es generaven tampoc anaven dins. Això va provocar un parcial de sortida de 9-21 que reflectia fidelment el que passava a dintre de la pista.

Al segon període va haver-hi una lleugera millora en el joc d’atac del Canovelles, els tirs alliberats en accions interiors començaven a entrar però encara no era suficient i la tònica va ser la mateixa: poca anotació i ritme de partit baix anant al descans amb el 19-37.

La represa va ser totalment diferent i el Canovelles va oferir una altra cara, amb un parcial de 22-8 es posava dintre del partit per a competir per la victòria (42-45 minut 27). Malgrat això L’Ametlla no perdonava des de la línia de tir lliure i finalitzava el 3er quart amb el 43-52.

Al darrer període el Canovelles tornava a sortir fort i anotant un 10-2 es posava de nou 1 punt avall (53-54 minut 35). Un intercanvi de cistelles posterior feia arribar a pocs segons pel final amb el 60-62.
Encara hi hauria temps d’anotar 2 vegades el Canovelles i una L’Ametlla, en tots els casos després de temps mort, per acabar empatats amb el 64-64.

A la prórroga el Canovelles va tindre una opció d’escapar-se al marcador (69-64 minut 42) però altra vegada L’Ametlla des de la línia de tir lliure va posar-se per davant i aquest cop ja no es podria remuntar finalitzant amb el 76-80.

Propera jornada dissabte vinent a les 17:45h a Badalona contra l’U.B. Llefià «A».