Canovelles B.C 91-46 C.B. Tona

La sisena Jornada de la lliga regular dels sots 21 femení, té el seu transcurs amb el tercer partit a casa. Aquesta vegada, ens enfrontem amb el CB Tona, on el trobem per sota nostre a la taula classificatòria.

Va començar el partit amb el marcador molt favorable al equip local. Degut, a que les nostres noies, trobaven moltes ocasions de fer cistella fàcil o llançaments llibertats. 29-7

L’equip visitant va mostrar moltes mancances tant en defensa com en tàctica. Veient aquest ritme de partit, ens vàrem contagiar, cometen errors molt bàsics.

Finalment marxàvem a la mitja part amb un marcador de 45-22

La segona part va començar sense que les noies del Canovelles Bc pugessin solucionar el ritme de joc. Finalitzant el tercer quart amb un marcador de 66-35. Tot hi això, teníem una lleugera avantatge, que no vàrem deixar escorçar.

Ens va faltar ser més ambicioses i no conformar-nos en guanyar.

El partit va finalitzar amb un resultat de 91-46.

Propera Jornada; Sant Ignasi B vs Canovelles Bc , a les 17:30 h a Barcelona.