Canovelles B.C. 70-82 C.B. Parets «A»

Parcials: 13-21, 17-21; 25-17, 17-23.

Derrota del Canovelles B.C. contra el C.B. Parets, segon classificat a 3a catalana, que el deixa a la 10a posició amb un balanç de 10 victòries i 13 derrotes.

Inici de partit intens per part dels dos equips, i amb un alt nivell d’encert per part del Parets, que donava un parcial de 4-10 en 3 minuts. Malgrat això el Canovelles es va refer assolint l’empat (12-12 minut 6). A partir d’aquí una sèrie d’errors en atac dels locals va propiciar un mal parcial final d’1-8 (13-21 minut 10).

Al segon quart el Parets va jugar molt còmode, intens i dur en defensa, i es mantenia en diferències superiors a 10 punts (22-36 minut 18). El Canovelles es va apropar a 9 (30-39 minut 20) però amb un triple final els visitants anaven amb +12 al descans.

Una bona sortida del Canovelles escurçava diferències (45-50 minut 26). Un intercanvi de cistelles, amb encerts i errades pels dos equips, feia arribar al minut 30 amb el 53-59 al marcador.

Al darrer quart un parcial de 0-6 tornava a refredar les coses (65-53 minut 32) però encara una última empenta del Canovelles tornava a donar-li algunes opcions d’endur-se el partit (61-67 minut 35). Altra vegada un gran Parets va tornar a assolir un parcial favorable de 0-6 que engrandia definitivament la distància al marcador (61-73 minut 37). Als darrers minuts no va haver-hi opció de victòria amb un intercanvi de cistelles que deixava el marcador en el 70-82 final.

Proper partit a l’Ametlla, 9è classificat i rival directe per evitar la promoció de descens, el proper diumenge a les 19:00h.