Canovelles B.C 61-72 Matadepera

Parcials 10-17, 15-16; 18-20, 18-19

3er partit i 3a derrota del nostre sènior a la nova categoria.
Aquesta vegada les coses van anar molt millor malgrat caure finalment davant el Matadepera. Amb un parcial d’inici de 8-2 (minut 4) amb velocitat al joc, intensitat defensiva i encert es va entrar a l’enfrontament de manera diferent de com s’havia fet darrerament. El Matadepera va respondre amb un contundent 2-15 per acabar el 1er període 7 punts a sota.

A la represa es va reflexar la igualtat entre els dos equips amb un intercanvi de cistelles que al minut 16 va esdevenir la menor diferència al marcador de 23-27. S’anava al descans amb el 25-33 a l’electrònic.

La represa va ser un allau de joc del Canovelles arribant al 38-40 (minut 25). A partir d’aquí es va perdre el control del partit cedint un 5-13 fins el final del 3er quart amb el 43-53 al marcador.

L’últim període el Canovelles va recuperar l’esperit defensiu i va poder tornar a igualar el joc però amb un intercanvi de cistelles que no beneficiava en la lluita per la desitjada victòria.

Amb el 60-67 al minut 37 encara hi havia opcions d’arribar a un final ajustat però una acció desafortunada va propiciar un parcial de 0-4 que posava la situació molt difícil.

El proper partit del Canovelles-groc serà el diumenge 06/06/2013 a les 17:30h a Sant Cugat.

S’ha de seguir treballant per a què arribi la desitjada victòria i es puguin desenvolupar els partits amb més garanties.