Canovelles B.C. 52-55 C.B. Ripollet A

Primer partit a casa i primera derrota contra el Ripollet que va caure com un gerro d’aigua freda després de la victòria que havíem tingut la setmana anterior.

Una gran falta de intensitat durant els tres primers quarts va provocar que no ens trobéssim còmodes amb el joc que s’estava veient i que provocava que el nostre rival pogués estar dins el partit en tot moment.

Moltes facilitats en defensa i molt poc encert en atac, ja es preveia com seria el final del partit. Es va arribar al final del tercer quart amb 9 punts a sota.

En l’últim quart es va defensar millor i es va intensificar el joc en tots els aspectes, però la remuntada va arribar tard.

Haig de tornar a animar als jugadors a seguir treballant. La lliga tot just acaba de començar. Tornarem a tenir partits semblants a aquest i caldrà estar més preparats !!

Donc també les gràcies a tots els seguidors que van estar al pavelló i que ens van estar animant fins l’últim moment. Els devem una !!!

Titulars: M. Forns, D. Gonzalez, Martinez, Palomo i O. Garcia.

Parcials: 10-5 / 10-21 / 11-14 / 21-15 (52-55)

Tirs lliures: 11/21 (52,4%)

Anotadors: Martinez (11), Morales (2), Alcaide (9), Bellido (5) Castillo (2), Forns (2), Marin (4), Gonzalez (3), Monago (4), O. Garcia (2) y Palomo (8).

 

You may also like...