C.B. Les Franqueses B 69-62 Canovelles B.C. groc

Parcials 16-17, 13-18; 15-17, 25-10.

Derrota del sènior masculí groc a la pista del CB Les Franqueses B, un rival directe per la permanència.

El partit va començar amb molt desordre en atac per part del Canovelles i feblesa defensiva que va esdevindre un parcial d’inici en contra de 12-3 (minut 6). La primera rotació complerta va nivellar el partit per arribar al final del 1er període remuntant fins el 16-17.

La represa mantenia la igualtat al marcador fins el 28-28 (minut 17) i a partir d’aquí, en el millor moment del Canovelles, sòlids al darrera es va anotar un parcial de 1-7 per anar al descans amb el 29-35 al marcador.

El 3er quart va ser dominat pels visitants però anotant amb dificultat. La igualtat tornava a ser present amb el 40-42 (minut 27), desfeta amb una sèrie d’encerts que donava la màxima diferència fins el moment (40-51 minut 29). Les Franqueses, però, no es rendia i reduïa la barrera dels 10 punts finalitzant el minut 30 amb un 44-52 que deixava el partit obert.

A l’últim quart el Canovelles va desaparèixer per complet, rebent un parcial d’inici de 9-0 que posava per davant als locals (53-52 minut 33).
Encara hi havia partit al minut 38 amb la igualtat al marcador de 62-62 però una desconnexió final va esdevindre un demolidor 7-0 que esvaïa qualsevol opció de victòria visitant.

Proper partit a Sant Quirze, contra un altre rival directe per la permanència, diumenge vinent a les 17:00h.