C.B. L’Ametlla 52-58 Canovelles B.C.

Parcials: 19-5, 15-18; 13-14, 5-21.

Victòria ajustada a la difícil pista del C.B. L’Ametlla, rival directe per la permanència, que deixa el Canovelles B.C. a la 9a posició amb un balanç d’11 victòries i 13 derrotes.

Mal inici dels dos equips amb un parcial de 2-3 en els primers 4 minuts. A partir d’aquí l’Ametlla va trobar el camí de la cistella i el Canovelles no va saber reaccionar en la mateixa mesura, encaixant un parcial en contra de 16-1 (18-4 minut 9).

Al segon període el Canovelles es va refer amb un bon parcial de 2-10, entrant de nou al partit (21-15 minut 16). Una altra vegada l’Ametlla imposava el seu ritme assolint un 11-2 per tornar a posar distància (32-17 minut 19). Tot i que les situacions d’atac no es resolien favorablement una petita empenta final, parcial de 2-6 en els darrers minuts, retallava distància al descans (34-23 minut 20).

A la sortida de vestidors el Canovelles va trobar el seu ritme i assolia un parcial favorable d’1-10 (35-33 minut 25). Malgrat això els locals, acompanyats d’una afició molt intensa, altra vegada obrien escletxa a l’electrònic amb un 8-0 en 3 minuts (43-33 minut 28).

El darrer quart s’afrontava amb un -10 (47-37 minut 30). Un gran ritme defensiu va propiciar molts tirs errats de l’Ametlla i es va aconseguir l’empat (50-50 minut 36), després d’un magnífic parcial de 3-13 en 6 minuts. El partit llavors es va igualar en tots els aspectes, però el Canovelles generava joc per anar a la línia de tirs lliures. Malgrat el 3 de 6 en lliures es donava una primera avantatge visitant, ja dintre de l’últim minut de partit  (51-53 minut 40), i amb un triple del Canovelles es va acabar de certificar la victòria.

Propera jornada dissabte vinent a les 19:30h a casa contra el C.B. Les Franqueses «B», que amb un balanç de 10 victòries i 14 derrotes és un altre rival directe per la permanència.